Ontwerper
Nederlands
English
Deutsch

De ontwerper Sandra Scholte

 

Kralen hebben mij altijd gefascineerd, vanaf dat ik een klein meisje was. Altijd was ik aan het rijgen en nieuwe dingen aan het uitproberen, en heb ik door de jaren heen verschillende kralentrends gevolgd. Kleine kraaltjes, grote kralen, kralen van verschillende materialen, en vele technieken zijn de revue gepasseerd. Ik heb zelfs een cursus edelsmeden gevolgd.

Maar uiteindelijk kwam ik altijd weer bij de rijgtechnieken terecht, en ben ik me daarin gaan bekwamen door allerlei verschillende soorten technieken te leren.

 

Neem contact op, stel je vragen, informeer naar de mogelijkheden...

 

 

 

Mail me!

Over mij

 

 

Ik woon samen met mijn vriend net buiten het Groningse dorp Zevenhuizen, heerlijk vrij midden in de weilanden en we kijken uit over natuurgebieden van stichting Het Groninger Landschap, zoals het Bolmeer en Nanninga's Bosch. Op deze plek vind ik de rust en inspiratie voor het maken van mijn sieraden, hoewel ik wel vaak in dubio sta wanneer het lekker weer is en ik in de tuin bezig kan. Want tuinieren is een grote hobby van me, en ik kan me heerlijk uitleven in onze grote tuin.

 

Ik ben als het even kan creatief bezig; ik werk als grafisch ontwerper, webdesigner en beletteraar. Daarnaast heb ik verschillende creatieve cursussen gedaan, zoals fotografie, edelsmeden, binnenhuisarchtectuur en tuinontwerp. Altijd ben ik bezig met kleur, compositie en verhoudingen en ik vind het heerlijk om te ontwerpen en te creëren.

Inspiratie

 

Voor mijn ontwerpen laat ik me graag inspireren door onder andere de Victoriaanse tijd, met zijn prachtige gewaden, rijke stoffen en uitbundige juwelen. Ik ben gek op kant, ruches en franjes dus dat probeer ik te vertalen naar mijn sieraden maar tegelijkertijd moeten ze wel comfortabel zijn om te dragen.

Ook vind ik het prachtig als sieraden fonkelen, dus maak ik graag gebruik van Swarovski kristal en strass om de sieraden te laten stralen en ze een luxe uitstraling te geven.

 

Trinkets

 

In 2004 vond ik dat ik een naam moest bedenken voor mijn sieraden en ben ik het Engelse woordenboek ingedoken, waar ik het woord Trinket tegenkwam. De betekenis sprak me meteen aan, vooral dat het een sieraad of voorwerp vertegenwoordigt met emotionele waarde.

 

VERKOOP

Instagram
Facebook
Twitter
Google +
Pinterest
Tumblr
Flickr

Trinkets sieraden 2004-2016 © All Rights Reserved