Orderinformatie
Nederlands
English
Deutsch

Verkoop informatie

 

 

Sieraden

 

Verkoop

 

De sieraden die ik maak worden verkocht via de verkoopsite Etsy.com, een internationaal portaal voor de verkoop van handgemaakte produkten, waar ik een shop beheer onder de naam Trinkets Beadwork. Dit is een betrouwbare en veilige manier voor het ver- en aankopen van produkten. Er zijn meerdere betaalmogelijkheden, zoals PayPal, met creditcard en Etsy cadeaubonnen.

 

 

Sieraden op bestelling

Het is mogelijk sieraden te laten ontwerpen op bestelling. Na overleg (per email, telefoon of afspraak), worden materiaalkeuze, levertijd en uiteindelijke prijs bepaald. De bestelling wordt klaar gemaakt en na goedkeuring (d.m.v. foto's of afspraak) en betaling van de klant, wordt de bestelling overhandigd, dan wel opgestuurd.

 

 

 

Rijgpatronen

 

De patronen zijn digitale bestanden in PDF formaat, die na betaling gedownload kunnen worden. Het gaat hier om alleen het patroon, er worden geen materialen bij geleverd. De patronen worden aangeboden in het Nederlands, tenzij anders aangegeven. Het downloaden van de patronen gaat via de site Sellfy.com, waar na betaling via Paypal een bevestigingsmail wordt gestuurd naar het opgegeven email adres met daarin een link om het patroon te downloaden.

 

 

 

PayPal

Het meest gebruikte betalingssyteem dat wordt gebruikt door de sites waar ik mijn produkten aanbied, is Paypal.

Het betalingssysyteem van Paypal is wereldwijd geaccepteerd en waarborgt de gegevens van de koper en de verkoper. Er kan eenvoudig een rekening worden geopend om betalingen te kunnen uitvoeren. Het is ook mogelijk om via Paypal met creditcard te betalen zonder dat je je laat registreren.

 

 

Garantie

Voor de sieraden geldt dat deze met de hand worden gemaakt en daardoor kleine onregelmatigheden kunnen vertonen, dit hoort bij een dergelijk produkt. De sieraden worden met zorg en kwalitatief hoogwaardige materialen gemaakt. Mocht het voorkomen dat er binnen drie weken na ontvangst mankementen optreden die niet door oneigenlijk gebruik ontstaan zijn, zal op mijn kosten het sieraad worden hersteld.

 

Op de digitale bestanden, zoals de rijgpatronen, wordt geen garantie gegeven en geen geld terugbetaald. Mochten er problemen zijn met de download, neem contact op en ik zorg dat het betreffende bestand alsnog geleverd wordt.

 

VERKOOP

Instagram
Facebook
Twitter
Google +
Pinterest
Tumblr
Flickr

Trinkets sieraden 2004-2016 © All Rights Reserved