Verzending
Nederlands
English
Deutsch

Verzending

 

 

Sieraden

 

Bestelde sieraden worden na ontvangst van betaling verstuurd me de standaard post. Over het algemeen hebben de paketjes een afmeting en gewicht wat door de brievenbus past en als normale post behandeld en gefrankeerd kan worden.

De verzendkosten van een standaard zending zijn € 2,- per pakket.

Het bestelde sieraad wordt verpakt in een kartonnen doosje met beschermende materialen, zodat de kans op beschadiging minimaal is.

Wanneer er Track & Trace gewenst is, komen de verzendkosten binnen Nederland op € 7,50.

 

 

Verzending buitenland

Voor verzending naar het buitenland worden extra kosten in rekening gebracht.

Voor zendingen met Track en Trace gelden de volgende tarieven: Europa € 17,50, Wereld: € 25,-.

 

 

Rijgpatronen

 

De patronen zijn digitale bestanden in PDF formaat, die na bevestiging van betaling gedownload kunnen worden. Het gaat hier om alleen het patroon, er worden geen materialen bij geleverd. De patronen worden aangeboden in het Engels, tenzij anders aangegeven. Na betaling via Paypal wordt binnen 24 uur een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven email adres met daarin een link om het patroon te downloaden.

De rijgpatronen zijn alleen via internet verkrijgbaar als digitale download, er worden geen patronen per post opgestuurd.

Mocht er iets misgaan met de download, stuur een mailtje naar sandra@trinkets.nl met de naam van het bestelde patroon en er wordt na controle van de betaling een link gemaild met het desbetreffende patroon.

VERKOOP

Instagram
Facebook
Twitter
Google +
Pinterest
Tumblr
Flickr

Trinkets sieraden 2004-2016 © All Rights Reserved