Sieraden
Nederlands
English
Deutsch

Sieraden

 

De sieraden die ik maak zijn geïnspireerd op klassieke juwelen die vooral door de adel werden gedragen. Door het gebruik van onder andere Swarovski kristal en parels krijgen de sieraden een chique uitstraling.

Ze worden gemaakt door het toepassen van verschillende rijgtechnieken waardoor de kleine kraaltjes in allerlei patronen verwerkt kunnen worden. Deze rijgtechnieken hebben hun oorsprong bij de Amerikaanse indianenstammen en Afrikaanse nomaden.

Handgemaakte sieraden

 

Ik bied de sieraden die ik maak aan voor verkoop; dit zijn sieraden waar maar één van is gemaakt en waar geen patroon van is. Deze unieke exemplaren ontstaan meestal door het experimenteren met rijgtechnieken en groeien uit tot een bijzonder sieraad waar ik weer inspiratie uit haal voor het ontwerpen van een patroon.

Sieraden op bestelling

 

Het is mogelijk om sieraden te bestellen die ontworpen worden bij een speciale outfit of voor een bijzondere gelegenheid. In overleg wordt besloten welke kleuren en materialen gebruikt gaan worden en wat voor model het moet worden. Een foto of voorbeeld van de kleding waar het sieraad op aangepast moet worden is dan wel gemakkelijk.

Zo kan er bijvoorbeeld een complete sieradenset worden ontworpen bij een bruidsjapon of galajurk.

Sieraden van patronen

 

De sieraden waar patronen van gemaakt zijn kunnen in alle mogelijke kleurencombinaties besteld worden. Dus zie je een model wat je aanspreekt, dan kun je deze laten maken in de kleur die je wenst. Houd wel rekening met een langere levertijd, omdat deze niet op voorraad zijn en apart gemaakt moet worden.

VERKOOP

Instagram
Facebook
Twitter
Google +
Pinterest
Tumblr
Flickr

Trinkets sieraden 2004-2016 © All Rights Reserved